2020 Overflytninger

For at få en kuponkode til et løb, skal du logge ind på din brugerkonto på: https://my.maxfunregister.com

Vælg nu muligheden "Deferral" (udskydelse) i rullemenuen for det løb du ønsker at udskyde.

Du har derefter to muligheder:

A) Skift løb

Her har du muligheden for at skifte mellem ELITE, AGE GROUP og OPEN. Når du har valgt denne indstilling, kan den ønskede kategori vælges i dropdown-menuen. Hvis et tillæg er gældende, bliver du bedt om at betale online under opgraderingen.

B) Annuller løb

Hvis du vælger denne mulighed, annulleres deltagelsen i løbet. Efter valget vil du se information om aflysningen. Værdien af rabatkoden, gyldigheden og de løb hvor koden kan indløses vises.

Når du har bekræftet annulleringen, genereres en rabatkode automatisk og tildeles herefter din brugerprofil. Du kan finde koden i oversigten under rullemenuen for det tilsvarende løb under "Coupons" (rabatkoder).

Alternativt, kan du finde dine personlige rabatkoder på https://my.maxfunregister.com/coupons eller ved at klikke på "discount codes" (rabatkoder) i navigationslinjen.

Købet af billet til en Spartan Race begivenhed refunderes ikke. Virksomheden Xchange Sport & Event AG tilbyder imidlertid følgende muligheder:

• Udskydelse af deltagelse er muligt ved alle løb i Danmark, Tyskland, Østrig, Holland, Italien, Spanien, Grækenland, Andorra, Slovenien og Frankrig, bortset fra verdensmesterskabet i Sparta / Grækenland.

• Rabatkoden er gyldig for alle løb i Danmark, Tyskland, Østrig, Holland, Italien, Spanien, Grækenland, Andorra, Slovenien og Frankrig, bortset fra særlige begivenheder som europamesterskaber og verdensmesterskaber.

• Rabatkoden er gyldig i 3 måneder efter den begivenhedsdato for det løb, som billetten oprindeligt blev købt til. Rabatkoden kan bruges til alle løb, der tilbyder en online registrering inden for det tidspunkt, uanset begivenhedsdato for disse begivenheder. (f.eks. hvis et Sprint løb, der finder sted den 14. april 2019, udsættes den 10. marts 2019, vil rabatkoden være gyldig indtil den 14. juli 2019. Løbet som rabatkoden bruges til, skal derfor være senere samme år, f.eks. et løb i september 2019).

• Værdien af ​​rabatkoden anvendes til registreringsgebyret under ny tilmelding. Eventuelt resterende beløb, der skal betales på grund af en forskel i rabatkodens værdi og registreringsgebyret, forfalder til betaling af køberen. Det resterende beløb der skal betales er servicegebyrer.

• Hvis værdien af rabatkoden overstiger prisen for den nye registrering, fortabes det resterende beløb.

• Kun det betalte beløb for den registrering, der udsættes, tages i betragtning. Hvis der blev anvendt en rabat eller en udsættelseskode til den oprindelige registrering, overvejes kun det beløb, der blev betalt for at gennemføre denne registrering. (f.eks. hvis betalingen for en € 100-registrering sker med en 40% eller 40 € -rabatkode, vil udsættelsen for dette løb være en € 60-rabatkode. Chronotrack beregner kun det indbetalte beløb, ikke det beløb, som løbet ellers ville koste. Hvis en 100% -rabatkode bruges, er rabat-koden derfor € 0 værd).

Omkostninger:

• Denne service er tilgængelig indtil sidste torsdag kl. 18.00 før begivenheden. Der opkræves et servicegebyr på:
    • €15,00 inkl. Moms + (9.5% servicegebyrer inkl. Moms indtil 7 dage før begivenhedsdatoen).
    • €25,00 inkl. Moms + (9.5% servicegebyrer inkl. Moms indtil den sidste Torsdag kl. 18:00 inden begivenheden).