Transfermulighed for tilmeldte til Spartan Oberndorf Europamesterskabet - Elite og Age Group heats

Spartan EM 2020 er blevet flyttet til Tenerife, Spanien, og vil blive afviklet den 11.-13. December 2020.

Følgende muligheder gælder kun for tilmeldinger i Elite og Age Group, til Spartan Race Oberndorf 2020:

1. Flyt din billet til det nye EM event på Tenerife, Spanien, der afvikles 11-13 December, 2020. Ønsker du at deltage ved EM i 2020, kan du springe ned til beskrivelsen længere nede i artiklen
  2. Flyt din billet uden ekstra omkostninger til EM 2021 (dato og lokation er endnu ikke fastlagt for 2021).
    Log på din MaxFun profil, søg efter det det aflyste Spartan Race og vælg muligheden “Transfer” i dropdown menuen i højre side, ud for den valgte begivenhed. Når du trykker ''Transfer'' flyttes din tilmelding. Nu skal du vælge muligheden “Only for Euro Champs Beast Elite/AG - get your 2021 EC code” og klikke på Transfer Now(1)70-30_zendesk1.jpg

Så snart EM 2021 er offentliggjort, vil du modtage en mail fra os med en kode der giver mulighed for gratis tilmelding.

3. Hvis du foretrækker at flytte din Spartan Race billet til ethvert andet løb i 2021, vil du modtage en personlig 70% rabatkode (samme format på din registrering eller kortere afstand), som du kan bruge til den samme begivenhed der blev annulleret, eller et andet Spartan Race i Tyskland eller Østrig i 2021. Men: se mulighed 4, hvis du har fået aflyst mere end 1 løb i 2020. Tilmed modtager du en 30% ikke-personlig rabatkode til et andet Spartan Race i Vesteuropa, som du eller en ven kan gøre brug af.
    Transfermulighed til regulære løb i 2021

4. ''Multi Racer'' Muligheden: Denne mulighed er for alle tilmeldte deltagere der har fået aflyst mere end 1 løb i 2020 i Vesteuropa (Østrig, Tyskland, Italien, Frankrig, Spanien, Slovenien, Danmark, Holland, Schweiz, Andorra) og vil overføre til 2021 - en, flere eller alle sine billetter (fra aflyste begivenheder)
    Transfermulighed for deltagere med flere aflyste løb

5. Flyt din billet til Trifecta Verdensmesterskabet 2020 i Spartan, Grækenland: til samme format eller kortere distance (Sprint -> Sprint; Super -> Super eller Sprint) uden ekstra omkostninger. Deltag i årets mest prestigefyldte Trifecta event Spartan Trifecta World Championship, der finder sted i perioden 5-8 November, 2020.
    Flyt din billet til Trifecta World Championship 2020 i Sparta, Grækenland

Beskrivelse: Sådan flytter du din start til EM 2020 på Tenerife

• Koden du modtager i løbet af denne proces er bundet til dit navn, og kan derfor kun bruges af dig
  • Koden kan kun bruges til den kategori, som du vælger under prosessen
  • Koden giver dig 100% gratis adgang til samme format som du bookede til Oberndorf
  • Koden virker kun på dette link til registrering: LINK
  1. Log ind på din MaxFun-konto og søg efter din Age Group eller Elite booking. Når du har fundet den klikker du på "Deferral" (overflyt).

2. Vælg Spartan Tenerife (EC) 2020 og tryk på ''Start free deferral''.trans2.jpg

3. Nu kan du finde din nye kode i kupon sektionen på din Maxfun konto. Klik på ''Coupons and Vouchers'' i højre side på din konto under Navigation.

4. Nu er det vigtigt at du bruger følgende link, når du vil registrere dig til EM 2020. Det er dette LINK  du skal bruge, når du er klar til at registrere dig. Det er nemlig kun på denne tilmeldingsside din kode virker.
    Tilmeldingssiden skal være navngivet som vist herunder ''SPARTAN TENERIFE (EC) 2020''

5. I løbet af registreringen, skal du bruge den kode du genererede på din maxfun konto.
    Når du indsætter koden, rettes beløbet til €0 og du kan afslutte din registrering.