Alt hvad du behøver at vide om din voucher for det aflyste race.

Du har været ude for en aflysning af Spartan Race Odense grundet Covid pandemien i 2020 og du er nu indehaver af en voucher, som du kan bruge til at tilmelde dig et race.

Du har masser af spørgsmål og vi vil gerne være behjælpelige. Læs teksten nedenfor og hvis du fortsat har ubesvarede spørgsmål, så send os en mail på denmark@spartanraceeurope.com.

• Hvilke lande er min voucher gyldig til?

Din tilmelding forbliver gyldig, også i 2022 og til Vesteuropæiske races*.

*Andorra, Østrig, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Italien, Malta, Holland, Slovenien, Spanien, Schweiz. Mesterskaber er ikke inkluderet.

2)     Hvilke løb kan jeg tilmelde mig?

Når du har fundet det land du vil løbe i kan du tilmelde dig ethvert race det land afholder i 2022. Check tilgængelige Vesteuropæiske Races på følgende websites:

It.spartanrace.com - fr.spartanrace.com - es.spartanrace.com – nl.spartanrace.com – de.spartanrace.com – gr.spartanrace.com – ch.spartanrace.com

• Hvilke formater og kategorier kan jeg indløse min voucher til?

Samme format og kategori eller lavere end din oprindelige booking. Hvis du f.eks. var tilmeldt Sprint, så kan du kun tilmelde dig en Sprint. Hvis du var tilmeldt en Super, så kan du tilmelde dig en Super eller en Sprint. Hvis du var tilmeldt en Beast, så kan du kun tilmelde dig en Beast, en Super eller en Sprint. Det samme gør sig gældende for kategorier. Hvis du var tilmeldt Open, så kan du kun tilmelde dig Open. Hvis du var tilmeldt Age Group, så kan du tilmelde dig Age Group eller Open. Hvis du var tilmeldt Elite, så kan du tilmelde dig Elite, Age Group eller Open.

• Hvor finder jeg de specifikke informationer tilknyttet min voucher, i forhold til gyldighed og procenter?

Hvis du har en kode der ikke er kodet som ovenstående eksempel, og du er i tvivl, så send os en mail på denmark@spartanraceeurope.com.

• Hvor finder jeg min kode?

Koderne blev sendt ud til alle deltagere efter aflysningen. Hvis du ikke kan finde denne, så check evt. din Spam folder, så send os en mail på denmark@spartanraceeurope.com.

• Hvordan anvender jeg min kode?

Det forklares detaljeret HER